Telefoonnummer

09/282 82 11

E-mail

hedonia@telenet.be

Openingstijden

Ma-Zon: 9u00-22u00

Beste bezoeker,

Hartelijk welkom in ons sauna- en kuurcenter. Om het iedereen naar zijn zin te maken, verzoeken we u volgende huisregels in acht te nemen. Bij vragen hierover, aarzel niet om ons aan te spreken.

 1. Hedonia Health and Wellness is niet verantwoordelijk voor ongevallen en diefstallen. We stellen lockers met sleutel ter beschikking.
 2. Wanneer u zich op het terras begeeft, vragen we u om steeds de badjas aan te doen indien u geen zwemkledij draagt. Ook slippers staan voor u klaar en dragen bij tot uw comfort en veiligheid. Het is verboden de thermen met schoenen te betreden!
 3. We vragen u om zelf geen eten of drank mee te brengen. Tegen een meerprijs kan u dranken en/of hapjes bij ons krijgen.
 4. Er is rookverbod in alle ruimtes van Hedonia Health and Wellness.
 5. Er wordt gevraagd zich correct en respectvol te gedragen.
 6. Mogen we u verzoeken in de sauna’s een handdoek op de zitting te leggen en zelf geen aromatische oliën toe te voegen aan de emmer, dat doen wij graag voor u.
 7. Gelieve ook geen badproducten in het water van de jacuzzi te doen.
 8. Mogen we u ten zeerste verzoeken geen voorwerpen en afval in de thermen achter te laten.
 9. Gelieve tijdig de thermen te verlaten. De volgende bezoekers wachten wellicht ook niet graag. We geven een seintje wanneer uw tijd op is. Per 15 min. extra rekenen we een toeslag van 15 € aan. U kan zich aankleden in de kleedkamers waar u ook haardrogers kan gebruiken.
 10. We verzoeken u badjassen en badlakens bij het verlaten van de thermen mee te nemen en in de linnenkokers te deponeren.
 11. Gelieve de douches en kleedkamers ordelijk na te laten.

Wanneer iedereen zich aan de huisregels houdt, kunnen we aan iedereen een perfecte service verlenen.


We hopen vooral dat u bij ons geniet en enkele uren ontsnapt aan de drukte en een vakantiegevoel ervaart.

Hedonia Health and wellness