Telefoonnummer

09/282 82 11

E-mail

hedonia@telenet.be

Openingstijden

Ma-Zon: 9u00-22u00

Welkom in het ultieme toevluchtsoord van ontspanning en verjonging!

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en geniet van de luxueuze wereld van wellness en schoonheid dankzij onze cadeaubonnen. Of je nu op zoek bent naar een rustig dagje wellness of een welverdiende massage, schenk jezelf of iemand een cadeaubon en ervaar hoe je jouw lichaam, geest en ziel kan kalmeren.

Cadeaubonnen kan je tijdens onze openingsuren komen afhalen na een telefonische afspraak te maken.

Stel je voor dat je zich koestert in de rustige sfeer van onze spa-oase, waar de geur van essentiële oliën door de lucht zweeft en het zachte geluid van relaxerende muziek de sfeer bepaalt voor ultieme ontspanning. Dompel jezelf onder in de warme bubbels van onze jacuzzi, voel de spanning wegsmelten in onze sauna of neem een ​​verfrissende duik in ons kristalheldere zwembad – elke plek is ontworpen om je mee te nemen naar een staat van pure sereniteit.

Maar de reis eindigt daar niet. Trakteer jezelf op een heerlijke massage, vakkundig samengesteld om knopen en spanningen weg te krijgen, zodat je zich volkomen vernieuwd voelt. Of kies voor een van onze luxe gezichtsbehandelingen, zorgvuldig afgestemd om jouw huid te verzorgen en jouw natuurlijke uitstraling te versterken, waardoor de jeugdige glans van binnenuit wordt hersteld.

Of je nu een speciale gelegenheid viert, dankbaarheid toont aan een geliefde, of jezelf gewoon trakteert op een welverdiende ontsnapping, dankzij onze cadeaubonnen kan je ultieme ontspanning en zelfzorg ervaren. Geef vandaag nog het geschenk van gelukzaligheid en begin aan een reis van rust, rust en verjonging als nooit tevoren.